ELLIS GOURMET BURGER ROTTERDAM STATIONSPLEIN

ELLIS GOURMET BURGER ROTTERDAM STATIONSPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen
8 aug 2020 om 21:35 Halve bestelling niet geleverd 2x zelf gebeld, meer dan 2 uur gewacht en niet gekregen. Zonder enig bericht van het restaurant
24 jul 2020 om 22:42 Dankzij thuisbezorgd erg lang moeten wachten. Telefonisch contact gehad waar mijn bestelling bleef. Ze was erg begripvol en ging het gelijk oplossen! Het eten kwam laat maar het fijne contact maakte het goed! Het eten was uiteindelijk heerlijk en warm:)
9 jul 2020 om 14:08 Super lekkere burgers, goede eerste ervaring met Ellis! De parmesan churros vond ik alleen wel iets te vet.
6 jul 2020 om 8:22 Lekker eten! Helaas geen truffelmayonaise erbij, heb ik ook niet aan kunnen klikken in het menu.
4 jul 2020 om 15:51 Soggy cold food took too long to prepare and deliver
26 jun 2020 om 0:49 3 minuten voor vermelde levertijd gaf hij opeens nog een half uur aan
24 jun 2020 om 17:29 had gevraagd voor ketchup en doorgebakken hamburger maar hebben ze niet gedaan heel jammer dit! Wilt zeggen dat ze niet de opmerkingen lezen!
8 jun 2020 om 7:41 Eten was lekker maar er kwam vanuit thuisbezorgd geen bezorger opdagen dus duurde echt twee uur voor ik mijn eten had!
10 mrt 2020 om 15:00 I didn’t receive the beer I ordered, so I ask a refunding.
10 mrt 2020 om 14:54 Slow delivery, but still warm on arrival. Restaurant took a long time to accept the order.
6 mrt 2020 om 20:08 Goed eten, burger kan warmer qua temperatuur
1 mrt 2020 om 22:04 Eten was lekker, alleen de friet was wel koud. Ook was gevraagd om geen uitjes op de burger wat is genegeerd. Bezorging stipt op het aangegeven tijdstip, dus dat was top.